Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

National League 1: Αμύντας – Δάφνη

Σάββατο 12 Οκτωβρίου , 17:00

Δεύτερη στροφή στο πρωτάθλημα της National League 1 και ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας, υποδέχεται το αδελφό σωματείο της τοπικής κοινωνίας, Δάφνη, που συμμετέχει επίσης στον 1ο όμιλο, σε ένα “τοπικό” ντερμπυ.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν στο “Μιχάλης Μουρούτσος”, επί του Έσπερου Καλλιθέας (81-69), ενώ η ομάδα του Υμηττού πήρε το διπλό (70-71), επί του Μίλωνα, στη Νέα Σμύρνη.

Η προϊστορία των αναμετρήσεων, ανάμεσα στους δύο ιστορικούς αντιπάλους, μας μεταφέρει επτά δεκαετίες πίσω την περίοδο 1971-72 στην Α΄Αθηνών κατηγορία και έως το 1980 αναμετρήθηκαν στα τοπικά πρωταθλήματα 6 φορές, με τους Υμηττιώτες να επικρατούν σε 5 συναντήσεις. Η πλάστιγκα στις επόμενες αναμετρήσεις έγειρε απόλυτα στη Δάφνη, τη σεζον 1988-89 στη Β’ Εθνική και τις χρονιές 1998-99 και 2009-10 στην Α2 Εθνική κατηγορία, με τον αγώνα του Σαββάτου να κλείνει ένα χάσμα δεκατεσσάρων ετών.

Το 2010 ο “Καλλικράτης” που συγχώνευσε τον Υμηττό και τη Δάφνη, σε ένα Δήμο, λειτούργησε και με τις δύο ομάδες, που αγωνίστηκαν πλέον ως μία, με τον τωρινό Πρόεδρο της Δάφνης Κώστα Τζιβελέκα να συμπορεύεται διοικητικά με την ομάδα του Υμηττού, εγχείρημα που δεν μακροημέρευσε για πάνω από δύο περιόδους.

Στον πάγκο των φιλοξενούμενων είναι από την περασμένη περίοδο, ο Αλέξανδρος Ζαβός, που υπήρξε πρώτος προπονητής των γηπεδούχων, για οκτώ σεζον, ενώ στο ροστερ τους συμμετέχουν οι Ορέστης Γιούσι, Κωνσταντίνος Έξαρχος, Γιώργος Κερασοβίτης και Αντριάνο Τοπάλι, που έχουν φορέσει και την πορτοκαλί φανέλα!

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι των γηπεδούχων στο YouTube AmyntasBC TV , στην ακόλουθη διεύθυνση,

Αμυντας – Δάφνη


κλειστό Υμηττού | Σάββατο 12 Οκτωβρίου | 17:00

ΑΟ Αμύντας – ΑΟ Δάφνης

Διαιτητές: Σπυρόπουλος Σπ., Καψιώχας και Μπον (κομισάριος Καλαρέμας)


Ακολουθήστε τον Αμύντα στις ιστοσελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα facebook , instagram , ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για την πορεία της αναμέτρησης, αλλά και για να είστε πάντα ενημερωμένοι, με τα νέα του Συλλόγου του Υμηττού.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο 12 Οκτωβρίου
Ώρα:
17:00
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

κλειστό γήπεδο Υμηττού “ΠΥΡΚΑΛ”
Ελευθερωτών και Ηλιουπόλεως
Υμηττός, Αττικής 17236 Ελλάδα
+ Χάρτης Google