Ο Καρδάσης ντύνεται στα “πορτοκαλί”

Ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Παναγιώτη Καρδάση. Ο 20χρονος guard με ύψος 189 εκατοστά, θα είναι μέλος του ανδρικού τμήματος, στο επερχόμενο πρωτάθλημα της National League 1.

Ο Παναγιώτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο amyntas.gr αναφερόμενος στη νέα του ομάδα: “Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω αυτό το βήμα μέσω της ομάδας του Αμύντα στο μεγαλύτερο επίπεδο. Εύχομαι να έχουμε υγεία μέσα και έξω από το γήπεδο και να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα!

Who Is Who

Γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου του 2004 και στις ακαδημίες του Ωρωπού ξεκίνησε να βάζει τα πρώτα του καλάθια, αγωνιζόμενος σε όλα τα τμήματα των Υποδομών, κατακτώντας άνοδο με το Παιδικό και συνέχισε στο Ανδρικό τμήμα με το οποίο κατέκτησε δύο ανόδους, με την τελευταία την περασμένη σεζον στη Β΄κατηγορία της ΕΣΚΑ. Ιδιαίτερα την περασμένη σεζόν αντιμετώπισε τους Νέους της ομάδας του Υμηττού (under 23), πετυχαίνοντας 27 πόντους στη δύσκολη νίκη των “πορτοκαλί” στον Υμηττό (86-80).

Προχωράει στο δεύτερο έτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, της Αθήνας και του αρέσει το τενις και το τρέξιμο.

Η μητέρα του είναι η Κωνσταντίνα, ο πατέρας του ο Αναστάσιος και έχει δύο μικρότερες αδελφές, την Ίλια και την Ερμίνα.

Καλή συνέχεια Παναγιώτη στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου κοντά μας!!