Πρωτάθλημα back to back για τους Βετεράνους μας

Το δεύτερο σερί πρωτάθλημα κατέκτησαν οι Βετεράνοι του Αθλητικού Ομίλου Υμηττού Αμύντα, μετά την επικράτησή τους, επί της ομάδας του Δήμου Κηφισιάς, στον τελικό του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Σαββατοκύριακου του Εργασιακού Πρωταθλήματος ΕΚΑ “Νίκος Γκάλης” με σκορ 55-46.

Οι θεατές στο κλειστό του Υμηττού απόλαυσαν έναν αγώνα με πολύ όμορφες φάσεις, υψηλή ανταγωνιστικότητα και ιδιαίτερα καλή αντιμετώπιση των αθλητών μεταξύ τους. Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης το πάθος για τη νίκη από όλους τους παίκτες, η συνεχή πρωτοπορία των παλαιμάχων του Ηλία Τσίντζα και η συνεχόμενη καλή απόδοση των παικτών της ομάδας του Υμηττού, σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Συνολικά σε τρία πρωταθλήματα που ολοκληρώθηκαν από τη σεζόν 2018-19, που οι Υμηττιώτες συμμετέχουν στην πρώτη κατηγορία του Εργασιακού Πρωταθλήματος, έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα εκτός την τρέχουσα περίοδο και την περασμένη 2021-22, ενώ έχουν απόλυτη συμμετοχή στους τελικούς που έχουν πραγματοποιηθεί.

Ξαναδείτε τη συγκλονιστική αναμέτρηση στο επίσημο κανάλι της ομάδας του Υμηττού, όπως και όλους τους αγώνες των “πορτοκαλί“.

ΕΚΑ Α1 ΣΚ 2022-23 | τελικός | Αμύντας-Δήμος Κηφισιάς

Με μία απλή κίνηση εγγραφείτε, ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα video της ομάδας του Υμηττού, πατήστε το κουμπί εγγραφής και καταχωρώντας το email σας και θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικότερα βίντεο, που δημοσιεύονται. Για να λαμβάνετε όλες τις ειδοποιήσεις, πατήστε το καμπανάκι ειδοποιήσεων  για να αλλαχθεί σε καμπανάκι που κουδουνίζει  .