Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Α2 Ανδρών: Μαρούσι – Αμύντας

Τετάρτη 02 Ιουνίου 2021 , 19:00

Πρώτη αναμέτρηση, που καλείται να δώσει ο Αμύντας, μαζί με τις υπόλοιπες επτά ομάδες που συνεχίζουν στο Β’ γύρο του πρωταθλήματος (οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις έδρες των ομάδων που ήταν φιλοξενούμενες στον Α’ γύρο, με συνέπεια τη διεξαγωγή μόνο 2 αναμετρήσεων στον Υμηττό, με Καρδίτσα και Παγκράτι), την επόμενη Τετάρτη (2/6 , 19:00) στο κλειστό του Αγίου Θωμά, με τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου. Στόχος των ομάδων η πρώτη θέση και απευθείας άνοδο στη Basket League, αλλά και η συμμετοχή στο φάιναλ φορ (2η έως 5η θέση) που θα αναδείξει τη δεύτερη ομάδα της ανόδου.

Η συναρπαστική αναμέτρηση του Α’ γύρου στον Υμηττό (64-63), που κρίθηκε με buzzer beater στα τελευταία δευτερόλεπτα, προμηνύει ένα αμφίρροπο ματς με τους αντιπάλους να επιθυμούν το ροζ φύλλο στην πρεμιέρα της οκτάδας. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον Α’ γύρο στους 22 βαθμούς (ρεκόρ νικών 9-4), αλλά οι νίκες μεταξύ των ομάδων που ισοβάθμησαν (Μαρούσι, Πανερυθραϊκός, Ελευθερούπολη και Αμύντας) έκρινε την τελική κατάταξη με τους “κιτρινόμαυρους” τρίτους και τους “πορτοκαλί” στην έκτη θέση.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η προϊστορία των αναμετρήσεων που αποτυπώνεται αναλυτικότερα στο pre-game της αναμέτρησης του Α’ γύρου, που ξεκινάει το 1952, με ενδιαφέρον χαρακτηριστικό την αναμέτρηση της Α2, τη σεζόν 1997-98, στο κλειστό του Υμηττού (71-72), με πρώτους σκόρερ για τους γηπεδούχους το τωρινό μέλος της προπονητικής του ομάδας, Σάντρο Μουμούρη (22 πόντοι) και για τους Μαρουσσιώτες, τον επίσης μέλος των προπονητών της ομάδας του Υμηττού, Σπύρο Παντελιάδη, με 29 πόντους.


κλειστό Αγίου Θωμά | Τετάρτη 2 Ιουνίου | 19:00

ΓΣ Αμαρουσίου – ΑΟ Αμύντας

Διαιτητές: Μαγκλογιάννης, Τσολάκος και Σπυρόπουλος (κομισάριος Γολεγού)


Ο αγώνας θα μεταδοθεί δικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα telesport.gr (Live 1).

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Τετάρτη 02 Ιουνίου 2021
Ώρα:
19:00
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

κλειστό Αγίου Θωμά Αμαρουσίου
Νιόβης και Διονύσου
Αμαρούσιο, Αττικής 15124 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
210 6108897